Ultralam Střechy COMAX

Projekt měsíce

Autor: Strechy 92 | 22.05.2015

     Z realizovaných střech jsme do měsíce října do rubriky Projektu měsíce vybrali rekonstrukce střechy nad budovou Základní školy ve Slopném.

     Nad historickou budovou základní školy ve Slopném byla stará střecha tvořená klasickým krovem a tradiční skládanou krytinou. Firmou Střechy 92 byla provedena rekonstrukce klasického krovu, zprostředkován dendrologický průzkum a sanace stávajících dřevěných prvků krovu. Některé prvky krovu byly vyměněny a zesíleny. Souběžně byla provedena výměna staré střešní krytiny za plechové tabule v profilu střešní tašky, díky níž došlo k odlehčení starých prvků krovu, které po provedených opravách mohou dále sloužit.

Fotogalerie

 
 
 
 
 
 
 

Soubory ke stažení


Aktuality:
01.07.2015
V současné době hledáme pracovníky na následující pozice: - dělníky pro manuální práci do moderní výrobní haly Vlachovice - klempíře V případě zájmu pište a kontaktujte: Ing. Jiří Menšík (jiri.mensik@strechy92.cz, tel. 60316...
27.06.2014
     Dne 6. 12. 2013 navštívili naši výrobní halu ve Vlachovicích studenti VUT FAST Brno pod vedením pana Doc. Ing. Bohumila Straky, CSc. Při prohlídce jim byla předvedena výroba vazníků a opracování klasického krovu na obráběcím centru C...
29.04.2013
Vítáme Vás na nových internetových stránkách společnosi Střechy 92, s.r.o.. Na webu sice nadále pracujeme. Přesto je zde k nalezení dostatek informací o naší činnosti, technologiích a referencích.
Více aktualit
Projekt měsíce:
     Z realizovaných střech během měsíce března
Projekt měsíce
Další projekty