Ultralam Střechy COMAX

Projekt měsíce

Autor: Strechy 92 | 24.06.2014

     Z realizovaných střech během měsíce července jsme do rubriky Projektu měsíce vybrali nosnou konstrukci střechy nad objektem prodejny Penny Marketu ve Velké Bystřici u Olomouce.

     Nad půdorysem o rozměrech cca 27 x 56m byla nosná konstrukce pultové střechy tvořená dřevěnými příhradovými vazníky se styčníkovými deskami s prolisovanými hroty. Naše firma byla u této akce dodavatelem (výrobcem) dřevěných vazníků. Vlastní montáž vazníků si zde zajišťoval objednatel sám. Vazníky celkové délce 26,8m byly vyrobeny v našem výrobním závodě ve Vlachovicích a dopraveny na stavbu pomocí nadrozměrné přepravy. Osová vzdálenost vazníků 1,25m byla v tomto případě přizpůsobena rozměrům použitým OSB desek záklopu střechy. Vazníky byly dimenzovány jako spojité nosníky s podporami nad obvodovými a vnitřní nosnou stěnou. Nosná konstrukce byla doplněna příčnými ztužidly jak ve střešní rovině, tak v rovině podhledu.

Fotogalerie

 
 
 
 

Soubory ke stažení


Aktuality:
01.07.2015
V současné době hledáme pracovníky na následující pozice: - dělníky pro manuální práci do moderní výrobní haly Vlachovice - klempíře V případě zájmu pište a kontaktujte: Ing. Jiří Menšík (jiri.mensik@strechy92.cz, tel. 60316...
27.06.2014
     Dne 6. 12. 2013 navštívili naši výrobní halu ve Vlachovicích studenti VUT FAST Brno pod vedením pana Doc. Ing. Bohumila Straky, CSc. Při prohlídce jim byla předvedena výroba vazníků a opracování klasického krovu na obráběcím centru C...
29.04.2013
Vítáme Vás na nových internetových stránkách společnosi Střechy 92, s.r.o.. Na webu sice nadále pracujeme. Přesto je zde k nalezení dostatek informací o naší činnosti, technologiích a referencích.
Více aktualit
Projekt měsíce:
     Z realizovaných střech během měsíce března
Projekt měsíce
Další projekty